Wie zijn wij ?


Aqua Vital is topspeler voor waterfonteinen in België. De onderneming is een bevoorrechte partner van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.
 

Onze visie

Als pioniers in ons vakgebied geven we de voorkeur aan innoverende en milieuvriendelijke keuzes die tevens een kwalitatief hoogstaand aanbod garanderen. We zijn de enigen in België die bruiswater voor waterfonteinen leveren, of flessen zonder Bisfenol A.

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsdranken op het werk een uiterst belangrijk gegeven is voor het welzijn van alle medewerkers. Ons aanbod is dan ook gebaseerd op het dagelijkse comfort van idereen die water, koffie of thee... drinkt

Het respect voor het leefmilieu staat centraal bij alle beslissingen die wij nemen, van materiaalkeuze tot logistieke dienst.
 

 

Onze missie

Dankzij de kwaliteit van onze diensten zijn we vandaag marktleider, zowel op de Belgische als op de Luxemburgse markt. We dragen bij tot het welzijn van tal van ondernemingen en bedrijven, waaronder GlaxoSmithKline, bpost en Mobistar, maar ook van vele zelfstandigen of particulieren.

We bieden een uitgebreid gamma uitrustingen en voorzieningen aan, waardoor we iedereen een grote keuze bieden,  rekening houdend met ieders behoeften, de lokalisatie en het budget.

Gemak, duidelijkheid, nauwkeurigheid en vooruitgang zijn onze sleutelwoorden wanneer het gaat om onze dienst-na-verkoop:  wij begeleiden  iedereen die behoefte heeft aan één partner die men vertrouwt en die altijd bereikbaar is.
 

Onze certificaten 

Wij, uitgedrukt in cijfers

60 medewerkers
35 bestelwagens
9.000 klanten
20 000 fonteinen
2.500 nieuwe fonteinen per jaar
Levering van meer dan 10.000.000 liter bronwater per jaar.
Bestreken gebied; Benelux en Noord Frankrijk

Laten we een afspraak maken om samen uw project te bespreken !
 

Leefmilieu

Van bij de materiaalkeuze voor onze goederen tot en met de uitrusting van onze bestelwagens stellen wij alles in het werk om milieuvriendelijke gewoontes te stimuleren, de C02-voetafdruk te verminderen en om het veelvuldige hergebruik van materialen te stimuleren.