U uitrusten met waterfonteinen : onze diensten 


U besloot om uw lokalen uit te rusten met waterfonteinen voor het welzijn van de gebruikers ?  Geniet van de geïndividualiseerde diensten en van het een kwaliteitsbronwater dat Aqua Vital te bieden heeft. Tevens een weloverwogen stap ten bate van het leefmilieu.

Een aanbieding op maat

Onze waterfonteinen, of ze nu verhuurd of verkocht worden, hun vorm klassiek of design is, met fles of aangesloten op de waterleiding, komen tegemoet aan de noden van uw onderneming, aan zij die er werken of aan bezoekers,

Ze zijn eveneens beschikbaar met warm- en bruiswater en kunnen zelfs met uw kleuren of logo worden aangepast.

Wij staan u met raad en daad bij in uw keuze uit ons brede gamma.

Opvolging van begin tot einde.

Van bij het eerste contact, waarbij wij kennis nemen van uw noden en wensen tot bij het onderhoud van uw fonteinen, geniet u van een volledige dienstverlening, verzekerd door één en dezelfde dienstverlener: Aqua Vital.
Voor elke service sturen wij gespecialiseerde teams om u aldus een perfecte dienst te leveren:
  • De installatie, de aansluiting en het opstarten van de toestellen worden zodoende verzekerd door een speciaal team technici.
  • De levering van de gebruikswaren (water, bekertjes,…) gebeurt door onze chauffeurs-thuisbestellers. Ze zijn uitgerust met PDA’s voor een paperless informaticabeheer.
  • Het onderhoud en de herstellingen worden uitgevoerd door technici die door Aqua Vital werden erkend, overeenkomstig met de vooropgestelde duurzaamheid.

Een flexibele en aanpasbare dienst

Wij beseffen dat uw noden soms talrijk kunnen zijn, dat het niet altijd voor de hand ligt om nauwkeurig zijn verbruik in te schatten en dat dit ook met de tijd kan evolueren.

Daarom kunt u ook kiezen uit een gemengd aanbod (waterfonteinen met flessen en op waterleiding) ; kunt u ook kosteloos na installatie van uitrusting wisselen en na verloop van tijd ook uw bestellingen afstemmen op het verbruik, rekening houden met events die u inricht .

Voor wie en waar ?

U bent zelfstandige, KMO of multinational ? Wij maken geen onderscheid al naargelang de omvang; omdat het belang van kwaliteitsvol water op de werkvloer essentieel is. Onze diensten richten zich dan ook tot alle voornoemde categorieën.

U kunt genieten van onze aanbiedingen op Belgisch grondgebied, maar ook in het Groothertogdom Luxemburg, het Noorden van Frankrijk en deels in Nederland.
Bpost, Zara, H&M, de politiezone van Brussel doen reeds beroep op Aqua Vital. Maak dan ook dezelfde keuze !