Koffieautomaten voor uw bedrijf


U besloot om uw lokalen uit te rusten met koffieautomaten voor het welzijn van de gebruikers?  Geniet van de geïndividualiseerde diensten voor koffieautomaten die Aqua Vital te bieden heeft. Tevens een weloverwogen stap ten bate van het leefmilieu.

Onze diensten op maat

Onze koffieautomaten, of ze nu verhuurd of verkocht worden, hun vorm klassiek of design is, komen tegemoet aan de behoeften van uw onderneming, van de mensen die er werken of van de bezoekers.

Ze zijn eveneens beschikbaar met warm- of bruiswater  en kunnen zelfs met uw kleuren of logo worden aangepast.

Deze automaten zijn gebaseerd op respect voor het milieu en bieden u de gelegenheid tot ecologisch verantwoord gebruik.

Wij staan u met raad en daad bij in uw keuze uit ons brede gamma.

Opvolging van A tot Z. 

Van bij het eerste contact, waarbij u ons vertelt wat uw behoeften zijn tot het onderhoud van uw automaten, geniet u van een volledige dienstverlening, verzekerd door één en dezelfde dienstverlener: Aqua Vital.

Voor elke service sturen wij gespecialiseerde teams om u aldus een perfecte dienst te leveren:
  • De installatie, de aansluiting en het opstarten van de toestellen worden zodoende verzekerd door een speciaal team technici.
  • De levering van de gebruikswaren (water, bekertjes,…) gebeurt door onze chauffeurs-thuisbestellers. Ze zijn uitgerust met PDA’s voor een paperless informaticabeheer.
  • Het onderhoud en de herstellingen worden uitgevoerd door technici die door Aqua Vital werden erkend, overeenkomstig de vooropgestelde duurzaamheid.


Een flexibele en aanpasbare dienst

Wij beseffen dat onze klanten uiteenlopende behoeften hebben. Bovendien ligt het niet altijd voor de hand om nauwkeurig het verbruik in te schatten dat mogelijk ook in de tijd kan evolueren.

Daarom kunt u ook kiezen uit een gemengd aanbod (waterfonteinen met flessen en op netwerk) ; kunt u ook kosteloos na installatie van uitrusting wisselen en na verloop van tijd ook uw bestellingen afstemmen op het verbruik, rekening houdend met de evenementen die u inricht .

Voor wie en waar ?

U bent zelfstandige, KMO of multinational? Wij maken geen onderscheid al naargelang de omvang; omdat het belang van kwaliteitsvol water op de werkvloer essentieel is. Onze diensten richten zich dan ook tot alle voornoemde categorieën.

U kunt genieten van onze aanbiedingen op Belgisch grondgebied, maar ook in het Groothertogdom Luxemburg, het Noorden van Frankrijk en deels in Nederland.
Bpost, Zara, H&M, de politiezone van Brussel doen reeds beroep op Aqua Vital. Maak dan ook dezelfde keuze!