Een persoonlijk tintje geven aan uw koffieautomaat.


Uw briefpapier  en de lokalen van uw onderneming dragen een eigen logo. Heeft u er nooit aan gedacht om er de kantooruitrustingen ook van te voorzien? Aqua Vital kan ervoor zorgen dat ook uw koffie- en warmedrankautomaten uw logo dragen, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Een koffieautomaat aangepast aan uw werkomgeving

Uw koffieautomaat voorzien van een eigen logo sluit in eerste instantie aan bij uw keuze van het type toestel en de functie ervan: wilt u een snel kopje troost voor uw werknemers; wilt u een eigen karakter geven aan de ontspanningsruimte of wilt u uw beste beentje voorzetten voor uw klanten? Wij doen beroep op diverse leveranciers, die verschillende designs en kleurenpaletten aanbieden.

Een eigen karakter met kleuren

Aqua Vital laat toe nog verder te gaan in de karakterisering van uw automaten door ze te voorzien van de kleuren van uw onderneming. Op vraag en na ontvangst van het vectorbestand met uw logo of visuele merktekens, zorgen we voor het drukken van een zelfklevende film met uw logo of merktekens die u kunt aanbrengen op uw toestellen; dit alles binnen een tijdspanne van slechts tien dagen.