« Terug naar lijst

Een kopje lekkere koffie voor u?


Vaak maken kleinigheden het verschil om zich op het werk goed te voelen: een aangename verlichting, een vriendelijke collega of een gemakkelijke zetel. En een lekker kopje koffie.
Daarom bieden wij koffietoestellen aan die niet bestemd zijn om de hal op te luisteren, maar wel om comfort te bieden, gezelligheid en een sfeer te scheppen die strookt met de diensten die u levert.

 

Opknappen

Enkele ogenblikken uittrekken om te genieten van een kopje koffie betekent een winst van vele minuten productiviteit. Van een kopje koffie knap je helemaal op en presteer je beter als professional . Koffie wakkert tevens de creativiteit aan: sterke ideeën komen vaak uit een kopje koffie!


Welverdiende rustpauzes voorzien

Voor alles bestaat er een geschikt ogenblik, zowel thuis als op het werk. Een lekker kopje koffie na de maaltijd of een verkwikkende pauze om 10 uur ‘s ochtends  geeft een positief ritme aan je werkdag. Noem zulke pauze gerust een zalig afspraakje.
 

Een gezellige sfeer

Het koffieaanbod in bedrijfslokalen is een uitstekend middel voor meer comfort. De koffieautomaten bevinden zich in ontspannings- en conversatieruimtes, en zorgen voor een gezellige sfeer die uw bedrijfscultuur ten goede komt.

Koffie versterkt de sociale verbondenheid en teamspirit, waarom zouden we ons zo’n kopje dan ontzeggen?
Met een zorgvuldig gekozen koffie maakt u beslist indruk op uw klanten!